PÁLYÁZAT  A MŰVÉSZKÁVÉZÓ ÜZEMELTETÉSÉRE

Cropped view of two business men shaking hands with blurred view in background. Side view.

Balassagyarmat Város Önkormányzata a “Funkcióbővítő Városrehabilitációs beruházás” keretében az önkormányzati tulajdonú Balassagyarmati Városüzemeltetési Nonprofit Kft. vagyonkezelésébe adta az önkormányzat tulajdonában lévő „Művészkávézó és Idegenforgalmi Pont” (Civitas Fortissima tér 3. fsz.) elnevezésű ingatlant.

A vagyonkezelő 2019 január 18-án pályázatot írt ki az ingatlan 5 éves, határozott idejű vendéglátóipari hasznosítására.

Az összesen 136 nm alapterületű, 60 nm vendégtérrel rendelkező kávézó bérlésére bármely engedéllyel rendelkező vállalkozás ajánlatot tehet.

A feltételek között szerepel, hogy – melegkonyha hiánya esetén – iskolaidőben tilos az alkohol árusítás, kötelező a helyi termék forgalmazása, iskolaidőben 8-22 h, nyáron 8-24 h a nyitvatartási idő, a szükséges bútorzat biztosítása a bérlő kötelezettsége.

A bérleti jogviszony kezdete 2019. április 1., az induló bérleti díj havi 150e Ft + Áfa.

Több ajánlat érkezése esetén a bérleti jog licit alapján nyerhető el, a licit tárgyalás időpontja 2019. március 1. péntek 10 óra, helye a Városháza titkársága.

A pályázatok lezárt borítékban való benyújtásának határideje: 2019. február 25. 12 óra, helye Balassagyarmat Városháza titkárság, ahol a pályázat egyéb részleteiről is információ kérhető.