FELHÍVÁS KITÜNTETÉSI JAVASLATOK BENYÚJTÁSÁRA

Balassagyarmat Város Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat kitüntetéseinek alapításáról és adományozásuk rendjéről szóló 2/2014.(II.03.) rendelete (továbbiakban: Rendelet) értelmében „Balassagyarmat Közösségéért” díj és a „Fiatal Példakép” díj adományozása céljából várja a javaslatokat.

A javaslatok benyújtási határideje

február 19. (kedd)

Benyújtás helyszíne

Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal

Önkormányzati, Humánszolgáltatási és Igazgatási Osztály

(2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 12.)

A kitüntetések az 1948-49-es Forradalom és Szabadságharc évfordulóján, a Magyar Köztársaság Ünnepének alkalmából, 2019. március 15-én, a városi önkormányzati rendezvények részeként ünnepélyes keretek között kerül átadásra.

A kitüntetések adományozására – többek között – a városban működő intézmények vezetői és alkalmazottjai, társadalmi, gazdasági szervezetek, egyesületek, érdekképviseleti szervek, egyházak és magánszemélyek tehetnek javaslatot a Rendeletben meghatározott formanyomtatványon.

A javaslat nyomtatvány beszerezhető a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal Önkormányzati, Humánszolgáltatási és Igazgatási Osztályán, valamint elektronikusan letölthető a http://www.balassagyarmat.hu/hun/rendeletek.html honlapról az Önkormányzat/Rendeletek/2/2014.(II.03.) az önkormányzat kitüntetéseinek alapításáról és adományozásuk rendjéről szóló rendeletből. A kitüntetések adományozásának részletszabályai szintén megtekinthetők a honlapon elérhető Rendeletben.