BALASSAGYARMAT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Kulturális Bizottságának PÁLYÁZATA A KIEMELT SPORTOLÓK 2019. ÉVI TÁMOGATÁSÁRA.

A pályázat kiírásával a Kulturális Bizottság szeretné elismerni és segíteni azokat a balassagyarmati állandó lakóhellyel rendelkező sportolókat, akiknek reális lehetősége van kijutni bármely sportágban nemzetközi versenyekre, Olimpiára, Világbajnokságra, Világkupára, Európa Bajnokságra, Európa Kupára azzal, hogy részükre

2019-ben egyszeri, vissza nem térítendő anyagi támogatást nyújt.

Pályázhatnak mindazok a balassagyarmati lakóhellyel rendelkező sportolók, akiknek reális lehetőségük van arra, hogy bármely sportágban nemzetközi versenyeken, Olimpián, Világbajnokságon, Világkupán, Európa Bajnokságon, Európa Kupán vegyenek részt.

A pályázatokat két példányban kell benyújtani – a Kulturális Bizottság által kiadott pályázati adatlapon – a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal Önkormányzati, Humánszolgáltatási és Igazgatási Osztályára.

A pályázati adatlap beszerezhető a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal Titkárságán vagy a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ információs szolgálatánál, elektronikus formában letölthető a www.balassagyarmat.hu internetes oldalról a Hirdetmények, tájékoztatók, pályázatok menüpont alatt.

A támogatásban részesülőkkel Balassagyarmat Város Polgármestere szerződést köt. Ennek alapján az elnyert összegről részletes elszámolást kell készíteni, amelynek tartalmaznia kell a szakmai beszámolót, a megvalósítást részletezve, illetve a számlákkal igazolt, tételes pénzügyi elszámolást is.

A pályázat benyújtásának határideje:            2019. április 12. (péntek)

Az elbírálás végső időpontja:                        2019. április 30. (kedd)