BALASSAGYARMAT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Kulturális Bizottságának 2019. ÉVI PÁLYÁZATA SPORTRENDEZVÉNYEK TÁMOGATÁSÁRA.

A pályázat kiírásával a Kulturális Bizottság szeretné elismerni és segíteni a helyi sportélet terén munkálkodó társadalmi szervezetek, alapítványok és egyéb közösségek tevékenységét azzal, hogy részükre

2019-ben egyszeri, vissza nem térítendő anyagi támogatást nyújt.

Pályázhatnak mindazok a társadalmi szervezetek, akik sportrendezvények szervezésével és lebonyolításával, hozzájárulnak a városi sportélet hagyományainak ápolásához, közösségi életének fejlődéséhez.

A pályázatokat két példányban kell benyújtani – a Kulturális Bizottság által kiadott pályázati adatlapon – a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal Önkormányzati, Humánszolgáltatási és Igazgatási Osztályára.

A pályázati adatlap beszerezhető a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal Titkárságán vagy a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ információs szolgálatánál, elektronikus formában letölthető a www.balassagyarmat.hu internetes oldalról a Hirdetmények, tájékoztatók, pályázatok menüpont alatt.

Azok a pályázók, akik az előző évben megkapott támogatásról a szerződésben vállalt kötelezettségük ellenére sem számoltak el, valamint a pályázatot nem az előírt adatlapon adják be, a sportrendezvények pályázatának 2019. évi keretéből nem támogathatók.

A támogatásban részesülőkkel Balassagyarmat Város Polgármestere szerződést köt. Ennek alapján az elnyert összegről részletes elszámolást kell készíteni, amelynek tartalmaznia kell a szakmai beszámolót, a megvalósítást részletezve, illetve a számlákkal igazolt, tételes pénzügyi elszámolást is.

A pályázat benyújtásának határideje:            2019. április 12. (péntek)

Az elbírálás végső időpontja:                        2019. április 30. (kedd)