Két korszerű újdonsággal bővítette eddig is gazdag kínálatát a Gazda Kenyér Kft.

Semmi meglepő nincs abban, hogy városunk egyik legnépszerűbb péksége, a néhai Aranykalász melletti Gazda Kenyér újabb fejlesztés mellett döntött.

Számunkra mindig is nagyon fontos volt a széles vevői igények kiszolgálása – világítja meg a hátteret Horváth János tulajdonos -, ezért nálunk természetes, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjük a vásárlók kéréseit és elvárásait. Ennek szellemében határoztunk úgy hetekkel ezelőtt, hogy két új termékkel bővítjük eddig sem szegényes kínálatunkat.

A Gazda Kenyér korszerű kenyerekkel lép a piacra, mindkettő az egészséges táplálkozás híveinek ajánlható.

A 40 dekás Zab Vekni az egyik legjobb gabonafajtából készül, az emésztési gondokkal küszködők ugyanúgy fogyaszthatják, mint a korszerű étkezés szerelmesei. Magas tápanyagtartalma, könnyű emészthetősége mellett kiváló szendvics alapanyag is.

A Vollgut Kenyér (szintén 40 dekás) dizájnos sütőpapírba csomagolva várja azokat a vásárlókat, akik a hibátlan minőségű teljes kiőrlésű lisztből készült termékeket szeretik,  a társaság legegészségesebb kenyere biztosan nem okoz csalódást senkinek sem.

Kisebb családi pékség lévén véletlenül sem akarunk a tömeggyártás irányába menni – magyarázza Horváth János -, továbbra is tántoríthatatlanul hiszünk a minőségben, mind az alapanyagok, mind a termékek esetében. Az egészségtudatos táplálkozásért eddig is szolgáltunk adalékmentes termékekkel, de most újabb szintet sikerült lépnünk. A kóstolók bennünket igazoltak, a végső döntést pedig a kedves vásárlók hozzák meg az elkövetkező hónapokban. Mi bizakodóak vagyunk, szakértelemmel és szeretettel készítjük és kínáljuk új kenyereinket is.

(szilágyi)