Ne várj másra, cselekedj magad! A Csach Gábor alpolgármester által útjára indított mozgalomhoz csatlakoztak az óvodák pedagógusai, dadái és diákmunkásai  is.

Mint arról beszámoltunk, Csach Gábor alpolgármester Mutass példát! elnevezéssel új mozgalmat indított útjára: nem kell másokra mutogatni és másra várni, viselkedjünk igazi polgárként, cselekedjünk magunk! Tegyük meg, amit megtehetünk a környezetünk szépítéséért, a közösségünkért. Mindössze egyetlen órát áldozzon az idejéből az, aki valóban szereti városunkat.

A GAMESZ munkatársai, a diákmunkások, a Magna Car Top Systems Kft., valamint a Kóvári Lovarda ifjú lovasai után Adamek István vezetésével a KÉK ABC munkatársai is csatlakoztak a városszépítő felhíváshoz, de például Hajósi János munkaidőn túl egyedül lenyírta a Springa domb gyalogútjai környékén a füvet, Reznicsek Ferencné képviselő barátaival járhatóvá tette az egykori
Ifjúsági úti iskola melletti gazos és szemetes járdát.

Ma reggel 7 és 8 óra között az óvodák pedagógusai, dadái és diákmunkásai (fotónkon) szedték össze a szemetet, csatlakozó civilekkel, az Algőver utcától a Homoki szőlőbe vezető utak környékén.

Döbbenetes mennyiségű hulladék került összegyűjtésre ismét, építkezésből, házibulikból maradt csomagok, ágytámlák, üvegek, lábbelik, ruhák és egy törött ventillátor is.

Az eddigi  önkéntes akciókban mintegy 200 zsáknyi  (!!!) szemét gyűlt össze és többszáz négyzetméter közterület újult meg.

Akiknek zsákokra vagy szállításra van szükségük, egyeztessen a GAMESZ igazgatójával, Gaál Dénessel: https://www.facebook.com/denes.gaal.71.