Több évtizedes álom vált valóra, mindenkit vár a Révész László Tanuszoda.

Mint arról beszámoltunk, csütörtökön és pénteken kedvezményes nappal megnyitott a várva várt intézmény az Ipoly partján.

Nógrád megye első tanuszodája a 18. az országosan átadott uszodák sorában. Az országszerte azonos nyitva tartással és díjszabással működő intézmények kedvezményt biztosítanak  helyi, illetve járási lakosoknak.

Lássunk néhány balassagyarmati jegyárat: felnőtt belépő 800 Ft, felnőtt bérlet (10 alkalom, érvényesség 45 nap) 6400 Ft, diák, nyugdíjas, gyermek belépő 600 Ft, diák, nyugdíjas, gyermek bérlet (10 alkalom, 45 napig) 4800 Ft, családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek) 2500 Ft, 0-5 éves korig 300 Ft.

Tanuszoda lévén, iskolai előadási napokon 8 és 16 óra között a diákok veszik birtokukba a medencéket, de 16-20 óráig van lehetőség a lakosság számára is úszásra.

Iskolai szünetekben, hétvégeken, valamint ünnepnapokon az uszoda teljes nyitva tartással fogadja a sportolni vágyó nagyközönséget.

A Gyarmati Hírek a múlt hónapban játékra hívta Kedves Olvasóit. Minden várakozásunkat felülmúlva rengetegen küldtek helyes megfejtést, a szerencse az alábbi három játékosnak kedvezett, ők kapják az uszodai bérleteket.

Sivó Erika (nyugdíjas gyógyszertári asszisztens)

A sportolást nagyon fontosnak tartom, az úszás pedig az egyik legjobb mozgásforma. Nagyon várom már, hogy beléphessek az uszodába!

Szondy Lajos György (nyugdíjas)

Mindig is nagy vízkedvelő voltam, sokáig éltem külföldön, ott is rendszeresen úsztam. Nyolcvan éves vagyok, de rendszeres látogatója leszek az uszodának!

Jakusné Kovács Rozália (Generali főtanácsadó)

Több mint tíz éve járok heti rendszerességel Szlovákiába úszni a barátnőmmel, mostantól végre nem kell utaznunk. Mindenkinek javaslom, járjon uszodába!