Városunk önkormányzata a Magyar Köztársaság Nemzeti Ünnepén, ünnepi képviselő-testületi ülésen köszöntötte városunk Jó Tanuló Jó Sportolóit.

Balassagyarmat Jó Tanuló Jó Sportolója emlékérem elismerést kaptak a Vármegyeházán rendezett ünnepségen az alábbi fiatalok.

Ódor Barnabás, a Dózsa György Általános Iskola tanulója, a Vitalitás SE Kajak-kenu szakosztály kajakozója, Blaskó Dominik, a Kiss Árpád Általános Iskola tanulója, a Vitalitás SE Kajak-kenu szakosztály kajakozója, Pesti Anna Rozália, a Balassi Bálint Gimnázium tanulója, Vitalitás SE Kajak-kenu szakosztály kajakozója.

Siket Anna, a Balassi Bálint Gimnázium tanulója, a Vitalitás SE Kajak-kenu szakosztály kajakozója, Péter Dorina, a Szabó Lőrinc Általános Iskola tanulója, a Vitalitás SE – Atlétika (dobó szakág) sportolója, Szeghalmi Anna Katalin, a  Szabó Lőrinc Általános Iskola tanulója, a Vitalitás SE – Atlétika (dobó szakág) sportolója.

Tóth Imola, a Balassi Bálint Gimnázium tanulója, Vitalitás SE Látványtánc Szakosztály sportolója, Nagy Sára, a Balassi Bálint Gimnázium tanulója, Vitalitás SE Látványtánc Szakosztály sportolója, Ádám Dalma Luca, a Balassi Bálint Gimnázium tanulója, Vitalitás SE Látványtánc Szakosztály sportolója.

Pásztor Alíz, a Balassi Bálint Gimnázium tanulója, Vitalitás SE Látványtánc Szakosztály sportolója, Almásy Rebeka, a Szabó Lőrinc Általános Iskola tanulója, Vitalitás SE Látványtánc Szakosztály sportolója, Szorcsik Ádám, a Balassi Bálint Gimnázium tanulója, sportága az atlétika.

Erdélyi Anna, a Dózsa György Általános Iskola tanulója, sportága az atlétika és az aerobic, Kokavecz Máté, a Szent Imre Katolikus Általános Iskola tanulója, sportága az atlétika és a néptánc, Borbás Liliána, a Dózsa György Általános Iskola tanulója, sportága az atlétika és a modern tánc.

Fotó: Sümegi Tamás