MARGO – Spark of Life lemezbemutató koncert
Mikszáth Kálmán Művelődési Központ 
November 16., szombat, 20:30
 
Jéger Dorottya – ének 
Bihari Márton – gitár
Somogyi Zsigmond – billentyű
Bartók Vince – basszusgitár
Baki József – dobok

Jéger Dorottya:
“Együttesünk 2018. januárjában alakult, azonban Bihari Mártonnal évek óta zenélünk együtt, gitár-ének felállásban. Az aktív duózás során kialakult kettőnk közös zenei nyelve, természetes összhatása, egyéni stílusa. Ebből kifolyólag megérett bennünk, hogy saját számok írásába fogjunk, így megalakult a MARGO.
Formációnk kétszemélyes, ketten alkotunk és működünk, viszont dalainkat zenekarral véglegesítjük és szólaltatjuk meg.
Zenei stílusunk valódi ízlésvilágunkból, jellemzően a jazz, pop, modern soul, R’n’B műfajából táplálkozik. Kiemelkedő hangsúlyt kapnak a szólisztikus elemek, a változatos zenei megfogalmazás, a szövegek pedig angol nyelven íródnak. Fő motívumunk a gitár-ének szerepének kidomborítása, illetve a valódi érzelemvilágból, gondolatokból, történetekből való merítkezés.
Tavaly nyáron jelentettük meg első szerzeményünket, a Barefoot Love c. számot. A Whatever, mely a második szerzeményünk klip-el együtt debütált. Tavasszal megnyertük a Fülesbagoly tehetségkutatót, az Éter fesztiválon pedig megkaptuk a legjobb énekes, előadóművész, basszusgitáros és dobos címet. Nyáron fejeztük be első albumunkat, melyet szeptember 28.-án mutattunk be a Brody Studios-ban. A lemezt alkotó dalok egy összefüggő történetről szólnak.”

www.youtube.com/watch?v=sv6zCAqyHfc
www.facebook.com/margomusicofficial

A rendezvény ingyenes!
Vendéglátásról az Art Cafe gondoskodik.

JAZZ A LELKE MINDENNEK!