Mint azt Huszár Péter alpolgármestertől megtudtuk, a polgárok kérésének megfelelően parkoló-ügyben is akcióba lendültek a Városházán.

Régi gond a parkolás, annak ellenére, hogy az elmúlt években az önkormányzat több fontos lépést is tett a probléma enyhítése érdekében. Ismeretes a főutcai, egykori Canada Üzletház mögötti, legutóbb pedig a Városháza mögötti, egykori buszpályaudvaron történt, összesen közel száz várakozóhely kialakítása.

Mint az alpolgármester lapunknak elmondta, az elmúlt hetekben folyamatosan jelzéseket kaptak az autósoktól, hogy a parkolási gondok Gyarmat más részein is napi nehézséget jelentenek. Huszár Péter a Hivatal illetékes munkatársaival közösen ezekben a napokban méri fel a lehetőségeket.

A város második embere annyit már elárult, hogy a Móricz Zsigmond lakótelepen közel járnak a megoldáshoz, a Kórházba igyekvőknek is lesz segítség és vizsgálják a város más részeit érintő további lehetőséget.

Huszár Péter arról is tájékoztatott, a konkrét elképzeléseket fórumon vitatják meg a polgárokkal, méghozzá a közeljövőben.