Most létfontosságú figyelni a lélek állapotára, a gondolataink tisztaságára.

A médiának kulcsszerepe volt és van az egész világot érintő, jelenleg zajló egészségügyi és gazdasági folyamat alakulásában. A média éppúgy képes tömeghisztériát kirobbantani, mint kikapcsolni a veszélyérzetet. A szavak tartalma és az ismétlések száma képes átformálni a gondolkodást, ezáltal képes megváltoztatni a valóságot. Ezért a megbízható tájékoztatáson túl, jelenleg fokozottan megnövekedett felelősséggel tartozunk Olvasóinknak azokért a szavakért, amelyekkel írásainkban találkozhatnak.

Ismerve a szó erejét és hatalmát, és átérezve felelősségünket, amellett teszünk hitet, hogy a zaklató hírek, a hamis híresztelések és a pánikkeltés áradatában nyugalommal és emelő erővel átitatott gondolatokat kell közvetítenünk.

Beszéljünk a reményről, a bajtársiasságról, a szolidaritásról, a bátorságról, a cselekvő szeretetről, a hit mindent lebíró erejéről!

Új rovatunkban a Biblia szent szövegével találkozhatnak Olvasóink, Molnár Ambrus, református lelkipásztor által megfogalmazott áhítatokban.

Hisszük, hogy a tiszta és szeretetteljes szavak olyan forrást fakasztanak, amely kézzelfogható sikereket és örömöt hoz mindannyiunk életébe.