A Balassagyarmaton működő vallási gyülekezetek ünnepi szertartásainak elérhetőségét és időpontjait az alábbiakban olvashatják.

A Balassagyarmati Evangélikus Egyházközség ünnepi istentiszteletei élő online közvetítéssel Bartha István lelkész közösségi oldalán tekinthetők meg (István Bartha, https://www.facebook.com/profile.php?id=100011298853219)

Nagycsütörtök, 17 óra – istentisztelet

Nagypéntek, 15 óra – istentisztelet

Nagyszombat, 9 óra – istentisztelet

Húsvétvasárnap, 9 óra – istentisztelet

Húsvéthétfő, 9 óra – istentisztelet

A Hit Gyülekezete országos közvetítéseit az ATV Spirit és az ATV televízió csatornákon, valamint a gyülekezet YouTube csatornáján és a Hit Rádióban követhetik figyelemmel az érdeklődők.

Gőczy Attila, pásztor, gyülekezetvezető vasárnap délelőtt 10 órakor online prédikációt tart a Hit Gyülekezete Balassagyarmat Ipolypart út facebook csoportban.

Mocsár Richárd, lelkész szombaton 18 órakor húsvéti istentiszteletet közvetít a hitbgy facebook csoportban.

A balassagyarmati katolikus plébániák ünnepi szentmiséit élő online közvetítéssel a bgyarmat plebania video YouTube-csatornán ( https://www.youtube.com/channel/UCnzZrtLUmitqqOdIrL757Zg ) és a Szentháromság Főplébánia honlapján ( http://www.bgyarmatplebania.hu/ ) tekinthetik meg.

Nagycsütörtök, 18 óra: közvetítés a Szalézi templomból az utolsó vacsora szentmiséjéről, lelki áldozással

Nagypéntek: Jézus halálának órájában élő közvetítés a Szentháromság templomból (Passió, kereszthódolat, lelki áldozás)

Nagyszombat, 20 óra: a Szentháromság templomban a húsvéti vigília szertartása, élő közvetítés a Gyarmati Televízióban

Húsvétvasárnap és Húsvéthétfőn, 10.30 órakor: szentmise a Szalézi templomból, elérhető a szalezi templom balassagyarmat YouTube csatornán, illetve a Bosco Szent János Szalézi Plébánia és Templom facebook oldalon

A Balassagyarmati Református Egyházközség ünnepi istentiszteletei élő online közvetítéssel a gyülekezet közösségi oldalán tekinthetők meg a https://www.facebook.com/bgyref/ címen.

Április 9., csütörtök 18 óra: Nagycsütörtök – Istentisztelet Úrvacsorával

Április 10., péntek 11 óra: Nagypéntek – Istentisztelet

Április 11., szombat 16 óra: Nagyszombat – közös dicsőítő éneklés

Április 12., vasárnap 9 óra: Húsvétvasárnap – a Kárpát-medence református gyülekezeteinek közös istentisztelete Úrvacsorával, élő közvetítés a Duna Televízión

Április 13., hétfő 11 óra: Húsvéthétfő – istentisztelet Úrvacsorával