Kajakkal, kenuval, kisebb-nagyobb társasággal, az Ipolyon evezve – a kikapcsolódás egy új formáját honosították meg városunkban. A vízitúra rendkívül jutányos áron érhető el.

  • A vállalkozó kedvű evezők akár 40 km-t is meg tudnak tenni, ehhez kifejezetten jó kondícióra van szükség, de a kétórás, 5 km-es túrát egy átlagos háziasszony is bármikor képes teljesíteni– mondja Sztancsik József, a BADISZ VSE elnöke.

Az elmúlt nyáron zárult le az „Egy folyóban evezünk” projekt, melynek keretében az Ipoly-menti települések összefogásával valósulnak meg komplex szabadidős programok. Helyi egyesületek, civil szervezetek dolgoznak együtt a túrák megszervezésében és vezetésében. Az első jelentkezők már kipróbálhatták a programot.

  • Az árak bevezető árak, minden kikötőhelyen egységesek. Az idei szezonnal az a célunk, hogy az érdeklődők megismerjék és megszeressék a programot, és hogy mi is megismerjük a vendégek igényeit. Óriási terveink vannak, izgalmas, aktív, sportaktív és buliaktív programokkal készülünk – tette hozzá Sztancsik József.

A projekt munkatársai 17 csónakkal és öt túravezetővel várják családok, baráti társaságok, közösségek jelentkezését a Badisz Vízitúra közösségi oldalon, ahol az ártáblázat is elérhető.

(kanyó)