Péntekig tehetnek kitüntetési javaslatokat városunk polgárai.

Szeptember 11-ig van lehetőség a kiemelkedő érdemeket szerzett polgárok munkáját elismerő kitüntetési javaslatok benyújtására. A díjak, elismerések az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján, október 23-án kerülnek átadásra.

A kitüntetések adományozására – többek között – a városban működő intézmények vezetői és alkalmazottjai, társadalmi, gazdasági szervezetek, egyesületek, érdekképviseleti szervek, egyházak és magánszemélyek tehetnek javaslatot a Rendeletben meghatározott formanyomtatványon.

A javaslat nyomtatvány beszerezhető a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal Önkormányzati, Humánszolgáltatási és Igazgatási Osztályán, valamint elektronikusan letölthető a https://kozadat.balassagyarmat.hu/wp-content/uploads/rendeletek/2014/02-14.pdf honlapról az Önkormányzat/Rendeletek/2/2014.(II.03.) az önkormányzat kitüntetéseinek alapításáról és adományozásuk rendjéről szóló rendeletből. A kitüntetések adományozásának részletszabályai szintén megtekinthetők a honlapon elérhető Rendeletben.

A kitüntetési javaslatokat az Önkormányzati, Humánszolgáltatási és Igazgatási Osztályra kell benyújtani. (2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 12.)