Nem kevesebb, mint 12 aranyérmet szereztek a Vitalitás SE versenyzői a XX. Nógrád Megyei Fekvenyomó Kupán.

A hétvégén városunkban került megrendezésre a Vitalitás Sportegyesület szervezésében a jubileumi, XX. Nógrád Megyei Fekvenyomó Bajnokság. A járvány miatt ugyan elmaradt a rekord nevezői létszám, viszont a verseny hangulatára és a színvonalára így sem lehetett panasz. Remek versenyt láthattak a Vitalitás Sportcentrumba kilátogató érdeklődők.

Honti Attila, a Vitalitás elnöke köszöntőjében megemlékezett a korábbi versenyekről és köszönetét fejezte ki a versenyek lebonyolításában közreműködő rendezőknek. A versenyen megjelentek azok az erőemelő bírók is, akik az elmúlt 20 esztendőben rendszeresen bíráskodtak ezeken az erőpróbákon.

A résztvevők 5 korcsoportban versenyeztek és 5 új megyei csúcs beállítás történt. A verseny célja volt, hogy felmérési lehetőséget biztosítson az egyesületeknek, egyéni indulóknak, valamint a megyei bajnoki címek eldöntésre kerüljenek. A megmérettetésen bárki elindulhatott, aki betöltötte a 14. életévét.

A verseny végén jubileumi tortával kedveskedtek a rendezők a versenyzőknek.

Férfi abszolút kategória versenyében 1. helyen végzett Filkor Lajos (egyéni induló.), 2. Honti Attila (Vitalitás SE), a 3. Filkor Ádám (egyéni induló) lett.

Női abszolút kategória versenyében 1. Ulveczki Edina (Vitalitás SE.), 2. Csábi Dorka (Vitalitás SE), a 3. Halaj Liza (Vitalitás SE) lett.