Online pályaválasztási délutánt szervez a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum.

Pályaválasztási kiállítások, nyílt napok, szülői értekezletek híján a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal koordinálásával, 2021. január 14-én 17 órakor online pályaválasztási délutánt szervez a középiskolába készülő általános iskolás tanulók és szüleik részére. A Nógrád Megyei Szakképzési Centrum mellett a megye mind a nyolc technikuma, illetve szakképző iskolája bemutatkozik a csütörtök délutáni on-line konferencián, segítve a megfontolt pályaválasztást, az elérhető képzésekhez, a megszerezhető tudáshoz, végzettséghez kapcsolódó információkkal – áll a NMSZC tájékoztatójában.

A középiskolába készülő általános iskolás diákok és szüleik számára szervezett pályaválasztási fórum a Google Meet alkalmazáson keresztül valósul meg, ahol a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum tagintézményeinek igazgatói fogják ismertetni a beiskolázási lehetőségeket a 2021/2022. tanévre. Ezt követően lehetőség nyílik egyéb kérdéseket feltenni feléjük.

A programon való részvételhez szükséges gmail címmel rendelkezni. Jelentkezés: a gyori.andrea@nmszc.hu ímélcímen 2021. január 13-án 17 óráig.