Az új idők új megoldásokat követelnek, s ha ez jó adag isteni humorral, játékossággal és felszabadultsággal párosul, abból nem születhet más, csak kuriózum és életre szóló élmény.

Kis városunk kedvenc szalon jazz zenekara ugyanis úgy működik ezekben a „veszélyterhes” időkben, mint az egyszeri ember, akit kidobtak az ajtón, és bement az ablakon. Nem lehet próbálni? Nincsenek fellépések? Hiányzik a közönség? Sebaj! „Mégiscsak száll új szárnyakon a dal”.

A Latte Maffiato Salon Jazz Band rendelésre házhoz megy, jelképes (!) összegért átnyújt egy dedikált képeslapot, ajándékba ad egy üveg, a varsányi Osztroluczki Pincészetben palackozott, exkluzív megjelenésű, saját címkével ellátott nedűt, és szerenádot ad. Mindezt a legnagyobb alázattal és őszinte odaadással. A fiúk talpig úriember módjára, a fellépésektől függetlenül is mindig gyönyörű és kedves Rédei Reni pedig a szokásos meseszép fejdísszel lép a megilletődött kis közönség elé.

Így fest az, amikor a művész szereti az embereket és szereti a zenét. Színpadnak megfelel az aszfalt, díszletnek tökéletes a Barna ABC rakodótere is. Az élmény a fontos. A bensőséges, a megható, a felszabadító, felejthetetlen élmény.

De ne higgyenek el semmit! Próbálják ki!

Kis segítség az öröm lehorgonyozásához:

https://www.facebook.com/LatteMaffiato

emberpeti1973@gmail.com

(kanyó)