A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága egy országos program keretében, 2021-ben is megrendezi a megyei vetélkedőt. 

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a családok szabályos közlekedésének propagálása céljából idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedősorozatát.

A vetélkedő megyei döntőjét a megyei balesetmegelőzési bizottság szervezésében 2021. június 12-én 9 órától tartják a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületében. A családok öt versenyszámban, játékos formában mérik össze tudásukat.

Az egész napos rendezvényre a családok jelentkezhetnek elektronikus úton ide kattintva: https://www.kozlekedikacsalad.hu/helyszinek, vagy személyesen a vetélkedő napján. A nevezésre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező családnak lehetősége van, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6 és 17 év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek.

A megyei versenyeken legjobban szereplő családok 2021. augusztus 27-29. között országos döntő keretében mérhetik össze tudásukat. A fődíj egy ŠKODA Kamiq típusú személygépkocsi, de a résztvevő családok egyéb értékes díjakban is részesülnek. A versenyen való részvétel ingyenes.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága!