Megjelent Soós Géza 12. könyve.

A napokban került az üzletekbe Soós Géza: Arc nélkül élni című regénye, amely egy magyar gyökerekkel rendelkező, izraeli különleges alakulat tisztje megpróbáltatásairól szól, akit a palesztin harcosok „levadásznak,” és az arcát megcsonkítják. Ilyen arccal élni iszonyatos megpróbáltatás, mégis a történet happy enddel végződik.

– A könyvet a múlt évben írtam – mondja a szerző -, egy állandó olvasóm így jellemezte: „a könyvnek egy hibája van, hogy nem lehet letenni”. Érdekfeszítő írás, mely nem nélkülözi a lírai fordulatokat sem. A könyvet egy kritikusom a szépirodalmi kiadványok közé sorolta.

Néhány hónapja elkészült egy új könyvem, A szerelmi kvartett, mely az eddigi könyveimtől eltérően, egy erotikus regény. Ez a Hungarovox Kiadó arculatától távol áll, így egy másik kiadóhoz került. Megjelenéséről szeptemberben születik döntés. Vannak további elképzeléseim, melyeket keresztülhúzott a járvány, melyben megbetegedtem, és csak a gyors és szakszerű kezelésnek köszönhetem, hogy most nyilatkozhatom.