A Földgázszállító Zrt., a távvezetéket és a gázátadó állomást érintő karbantartási munkákat végez Balassagyarmaton, ezért július 13-án, kedden 10.00 órától 14.00 óráig, a földgázszolgáltatás szünetel. A fenti időtartam alatt a gázvételezés szüneteltetésének biztosítása érdekében kérjük, hogy a gázmérő előtti főelzárót szíveskedjenek zárt állapotban tartani.

A gázszünet ideje alatt kérjük a fogyasztók a földgáz használatával, ne kísérletezzenek, a főelzárót tartsák zárt állapotban a vezetékben lévő minimális nyomás megtartása érdekében! A gázszolgáltatás problémamentes újra indíthatósága érdekében a szakemberek ellenőrizni fogják az elzárókat. A karbantartási munkák miatt elrendelt gázszünetért szíves megértésüket kérjük, a szolgáltatás zökkenőmentes újra indításához nyújtott segítségüket megköszönjük.

Rendellenesség esetén hibabejelentését a OPUS TIGÁZ Zrt. Diszpécserszolgálat 06 (80) 300-300 ingyenesen hívható telefonszámán tehetik meg.

A TIGÁZ-DSO Földgázelosztó Kft. Területi Üzemeltetési Egység Eger, Üzem Salgótarján (Salgótarján, Rákóczi út 172.) a gázszünet ideje alatt és az ismételt üzembe helyezés időszakában is folyamatos ügyeletet tart.

A gázszünettel kapcsolatban további információkkal, Kása Csaba üzemvezető a +36-32/440-088, Kiss László üzemtechnikus 06-32/440-083 és Géczi Gábor üzemtechnikus 06-32/314-044 telefonszámon tud szolgálni.

A Társaság a gázszünetet követően a műszakilag lehetséges legrövidebb időn belül a gázszolgáltatást beindítja.