A DixImage Acoustic Band lép fel városunk főterén, a TérZene programsorozat keretében. Egy aktív, vidám zenés produkcióra számíthatnak, akik ellátogatnak július 20-án, kedden este 19 órakor a Civitas Fortissima térre.

A DixImage Acoustic Band előadásmódját, hangzásvilágát és stílusát meghatározza a ritmus- és fúvós szekció dinamikus kölcsönhatása. A zenekar a dixieland közismert dalaiból válogatja repertoárját. Műsorukban a közismert dixieland zene mellett ragtime, swing, klasszikus jazz, világslágerek, valamint modern feldolgozások szerepelnek. Örömmel zenélnek a fiatalabb korosztály képviselőinek is, mivel fontosnak érzik az ifjúság zenei nevelését. Céljuk, hogy ők is időben találkozzanak ezzel az értékes, színes zenei stílussal, hogy közülük is sokan zeneszerető jazzbarátokká váljanak. Minden fellépésükön a közönség-zenekar kapcsolat a legfontosabb. Korosztálytól függetlenül bárki részese lehet az aktív, vidám műsornak, így a fiatalok és az idősek egyaránt bekapcsolódhatnak a zenés történetbe.

A belépés ingyenes! A rendezvényen kép- és videofelvételek készülnek, amelyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek a felvételen szereplő személyek.