A balassagyarmati Kótner Zoltán címzetes rendőr főtörzszászlós második helyezést ért el az Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyen.

Szekszárdon rendezték meg a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt. A háromnapos vetélkedésen az ország legjobb motoros- és autós járőrei, valamint karos forgalomirányítói vettek részt.

A rendőrök az első napon szakmai elméleti és KRESZ tudásukról adtak számot. A második napon a motoros és autós járőrök gyakorlati, vezetéstechnikai pályán mutathatták meg tudásukat. A karos forgalomirányító rendőrök pedig Szekszárd legnagyobb kereszteződésében irányították a közlekedőket.

A versenyen a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot Pohánka Tamás rendőr törzszászlós, Lászlók Csaba rendőr főtörzszászlós és Kótner Zoltán címzetes rendőr főtörzszászlós képviselte.

Az országos megmérettetésen a motoros járőr kategória díjazottjai között második helyezést ért el a gyarmati Kótner Zoltán címzetes rendőr főtörzszászlós, aki már Európa-bajnoki címmel is büszkélkedhet.