Balassagyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november hó 25. napján 17 órai kezdettel közmeghallgatást  tart a Városháza Dísztermében, melyre minden érdeklődőt tisztelettel várnak.

A közmeghallgatás témája: A Szociális Szolgáltatástervezési koncepció felülvizsgálata kapcsán tájékoztató a város szociális helyzetéről

A közmeghallgatáson minden megjelent választópolgárnak és a helyben érdekelt szervezetek képviselőinek lehetőséget biztosítanak, hogy közérdekű kérdést és javaslatot tehessenek fel a Képviselő-testület részére.

A közmeghallgatást a városi televízió élő adásban közvetíti, ezért lehetőséget biztosítanak azon lakosoknak, akik a közmeghallgatáson személyesen nem tudnak részt venni, hogy közérdekű kérdéseiket, javaslataikat, véleményüket írásban 2021. november hó 24. napján 16,00 óráig juttassák el a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatalnál található véleményládába, vagy a pmester@balassagyarmat.hu e-mail címre a tárgymezőbe beírt közmeghallgatás szó feltüntetésével.

A testületi ülés napján 17,00-18,00 óra között kérdéseiket, véleményüket az 505-925-ös telefonszámon juttathatják el a Képviselő-testülethez.

Amennyiben a járványügyi intézkedések szükségessé teszik a lakosság egészségének megóvása érdekében a közmeghallgatást nyilvánosan, személyes jelenlét nélkül fogják lebonyolítani!