A VI. ZeneVarázslat Nemzetközi Négykezes Zongoraversenyen értek el kimagasló eredményt Lévárdi Beáta tanítványai.

A ZeneVarázslat Nemzetközi Négykezes Zongoraverseny és Zongorafesztivál idén november 17-21. között került megrendezésre immáron hatodik alkalommal, melynek a kaposvári Csiky Gergely Színház és a város további kulturális intézményei adtak otthont.

Az öt napos eseményen Lévárdi Beáta és növendékei kiváló eredményekkel lettek gazdagabbak.

A II. korcsoportban Szalay Demeter Mózes és Pásztor Nelli páros arany érmet, Chomát Dalibor és Szalay Demeter Mózes ezüst érmet, valamint tanár-diák kategóriában Kenyeres Máté Csanád és Lévárdi Beáta ezüst érmet vehetett át. A nemzetközi versenyen olyan rangos zsűri értékelte az induló művészcsemetéket, mint Farkas Gábor, Eckhardt Gábor, Várnagy Andrea zongoraművészek és dr. Solymosi-Tari Emőke zenetörténész. Az öt napos esemény alatt a zongoraverseny kísérőrendezvényeiként gazdag komolyzenei és társművészeti programsorozattal készültek a jelenlévők szórakoztatására.

Esténként kitűnő koncerteken vehettek részt a versenyzők a Csiky Gergely Színházban és az Agórában, valamint olyan világhírű zongoraművészekkel találkozhattak, mint Vásáry Tamás vagy Balázs János.