A napokban ért véget a nagy népszerűségnek örvendő Gyarmat Virágszálai elnevezésű nyereményjáték. A helyes választ beküldők között értékes ajándékok találtak gazdára.

Mint arról korábban beszámoltunk https://gyarmatihirek.hu/2022/03/10/gyarmat-viragszalai-vilaghiru-holgyek-rejtoznek-a-balassagyarmati-utcakon/ a nemzetközi nőnap alkalmából egy újabb játék vette kezdetét a városban, amellyel a gyengébbik nem került a középpontba. Két héten keresztül valóban minden a nőkről szólt, ugyanis fel lehetett felfedezni Gyarmat város kilenc pontján felállított híres női személyiségeket ábrázoló portréképeket. A nyereményjátékkal egybekötött szabadtéri attrakció lehetővé tette a város lakói számára, hogy közelebb kerüljenek Balassagyarmat történetének kiemelkedő, világhírű női személyiségeihez.

A nyeremények sorsolására a Városháza dísztermében került sor. – A híres-neves hölgyekről szóló játékot nagy érdeklődés övezte, ugyanis több mint 1300 helyesen kitöltött szelvény érkezett a Városházánál kihelyezett rózsaszín postaládába – összegzett Medvácz Eszter kulturális referens, a sorsolás műsorvezetője, aki ismertette, hogy az ajándékokat a városban élő, itt dolgozó, vállalkozó hölgyek felajánlásaiból valósították meg a szervezők. Az értékes ajándékok között női finomságok, kényeztető szolgáltatások és egyedi ajándéktárgyak találtak büszke gazdára.

A nőnapi játék nyereményhúzását a város prominens hölgyei Nagyné Barna Orsolya a Balassagyarmati Tankerületi Központ igazgatója, Knyazoviczkiné Rutai Gabriella a Balassagyarmati Központi Óvoda igazgatója, Dr. Lengyel Ágnes az MNM Palóc Múzeumának igazgatója, Dr. Szabó Ágnes a Balassagyarmati Járási Hivatal vezetője, Dr. Tóth Judit a Dr. Kenessey Albert Kórház és Rendelőintézet főigazgatója valamint Frankó Viktória a Kulturális Bizottság elnöke végezték el.

A nyertesek listája:

  • Poldauf Zsuzsanna ékszerkollekció: Kára Viktória
  • Hajkezelés a King Hair Fodrász Szalon jóvoltából: Oravecz Tiborné
  • Profi fotózás Suba Viktóriánál: Szabó Levente
  • Blaskó-Perlaky Evelin edzés-életmód-étrend csomag: Hugyecz Zolcer Erika
  • Ajándékutalvány a Móró Kertészet jóvoltából: Oravecz Tibor
  • Alíz Harmónia Masszázs testmasszázs ajándék: Schmidt Leventéné

A nyeremények március 22-től vehetők át a Polgármesteri Hivatal Titkárságán munkaidőben.

Az iskolák, óvodák közti vetélkedőt, a Torta Pont emeletes tortáját és egy Kárpát-medence domborzati térképet a Szabó Lőrinc Általános Iskola nyerte meg több mint 200 helyes megoldás beküldésével, akik az ajándékot csütörtök délelőtt kapják kézhez.