Jelentős mennyiségű adomány gyűlt össze városunk központi ellátási raktárában, aminek köszönhetően a negyedik szállítmány is célba ért.

A nagy mennyiségű adományokat a napokban Balla Mihály országgyűlési képviselő, Csach Gábor polgármester, Huszár Péter alpolgármester és dr. Budai István tábornok irányításával a Polgármesteri Hivatal, a Gamesz dolgozói és a városi önkéntesek árufajtánként csoportosították a központi ellátási raktárban annak érdekében, hogy a jelentkező igények szerint mindenhová olyan adományt tudjanak küldeni, amire éppen a legnagyobb szükség van.

  • A vásárosnaményi elosztóközpontba célzottan olyan adományokat viszünk, amelyeket ők kértek tőlünk, és amelyekre ez idő szerint a legnagyobb szükség van a menekültek ellátásának szempontjából. Így a következő szállítmányban elsősorban plédeket, ágyneműket, valamint gyermekhigiénés szereket küldünk – mondta Balla Mihály.

A negyedik adományszállítmány csütörtökön reggel indult Balassagyarmatról Vásárosnaményba és ért sikeresen célba.

Természetesen a gyűjtés folytatódik a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban, ahol hétköznap 8 órától 19 óráig várják az adományokat.

A város elkülönített számlaszámára továbbra is várják a felajánlásokat:

UKRAJNAI MENEKÜLTEKET SEGÍTŐ SZÁMLA: 10402771-00030192-00000001

Továbbá él az önkéntes felajánlásokat koordináló telefonszám is: 30/250-1912