Beszéljünk ma egy vidám témáról, hiszen egy saját otthon építése, vagy egy lakásfelújítás mindenki életében egy meghatározó dolog, ami a sok munka ellenére azért mosolyt csal az arcunkra. Egy ilyen feszített tempójú munka mellett valljuk be pont nem azzal szeretnél foglalkozni, hogy ezer és ezer kérdést teszel fel a szakembereknek, hanem azt várod el, hogy a megbízott csípőből tudjon mindent, ami neked kell és úgy álljon hozzá a projekthez, mintha a sajátja lenne.

Lenne is számodra 3 kérdésünk:

  1. Fontos számodra, hogy szakértői segítséget kapj a burkolatok kiválasztásánál?
  2. Szeretnéd, ha a vásárlás egy igazi élmény lenne számodra?
  3. Szeretnél mindent egy helyen beszerezni, hogy ezzel időt, energiát spórolj?

Ha mindhárom kérdésre igen a válaszod, akkor most szeretnénk bemutatkozni neked.

A Csempe Mesternél büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években szájhagyomány útján sokan ellátogattak hozzánk. Nógrád megyéből, az ország távolabbi pontjairól, valamint Szlovákiából is felkeresték már romhányi bemutatótermünket. Nálunk a növekedés nem szabhat gátat a családias légkörnek és annak, hogy az ügyfél kiszolgálása mindenekelőtt való. Így tudunk neked biztosítani egy szakértői kiszolgálást, maximális odafigyeléssel az igényeidre.

Fürdőszobádnak, konyhádnak, vagy otthonod bármelyik részének pedig csak a képzeleted szabhat határt. Hiszen nálunk mindent megtalálsz, ami a burkoláshoz szükséges. Több, mint 500 fajta burkolatot, kiegészítőket és ráadásképp, közel 100 laminált padlóból is válogathatsz.

A Csempe Mesternél nem csak terméket vásárolsz, hanem hosszútávú kapcsolatot építesz, ahol biztos lehetsz benne, hogy ránk bármikor számíthatsz.

Látogass el webáruházunkba, a www.csempemester.hu oldalon, ahol a teljes kínálatunkat meg tudod tekinteni és pár munkanapos kiszállítással meg tudod rendelni a kívánt termékeket. 200.000 Ft felett ingyenes kiszállítást biztosítunk.

Ha pedig személyesen néznél körül nálunk, akkor várunk szeretettel bemutatótermünkben, melynek címe: 2654 Romhány, Kossuth út 55. Előtte kérlek egyeztessünk a +36705555458-as telefonszámon.

100%-os garanciát vállalunk a minőségre, hiszen burkolataink, kiegészítőink és laminált padlóink egytől egyig Európa legkiemelkedőbb gyártóitól származnak.

Akár építkezel, akár felújítasz, bennünk minden esetben megbízható partnerre találsz.

A közeli viszontlátásra,

Pusztai Tamás