Ulveczki Edina tanítványai a legjobbak között értek célba az ICF SUP Világkupán. A jól megérdemelt aranyérmet a vitalitásos Blaskó Dominik hozta el hazánknak.

A nyár legrangosabb SUP-versenyét ez alkalommal hazánkban, a Lupa Strandon rendezték meg, ahol a szakág rajongói és legjobbjai, hazai és nemzetközi versenyzők találkoztak és mérték össze tudásukat. A felfújható deszkások versenyére idén is szép számmal jelentkeztek, köztük a balassagyarmati Vitalitás Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály fiatal suposai, akik ez alkalommal is éremesőben úszhattak.
A junior korcsoport hosszú távú kategóriájának versenyszámában összesen öten rajtoltak el.

A tíz kilométeres távot elsőként hatalmas fölénnyel a 17 éves balassagyarmati Blaskó Dominik teljesítette és ezzel megszerezte nem csak a Vitalitás SE-nek, hanem Magyarországnak is az aranyérmet és az ezzel járó hírnevet. Ebben a versenyszámban a vitalitásos Pesti János másodikként ért célba és büszkén viselhette az ezüstérmet, míg Ábel Botond Ákos 4. helyre húzta be magát.

A lányok hosszú távú versenyén Pesti Anna Rozália az előkelő harmadik helyezést érte el. Blaskó Dominik a felnőtt mezőnyben is az élen járt, a világbajnok kenus Kövér Márton után a dobogó második fokára ugorhatott fel.