A Körúti Színház zenés vígjátéka Balassagyarmaton.

Szeptember 29-én, csütörtökön 19 órától a Vármegyeháza dísztermében kerül bemutatásra a Körúti Színház népszerű zenés vígjátéka, a Meseautó.

Helyre szóló jegyek a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban és a jegyx1.hu oldalon kaphatóak 4.200 Ft-os és 3.800 Ft-os áron.

Az üzleti életben sikeres, de magánéletében boldogtalan bankvezér beleszeret az egyik alkalmazottjába. Titokban egy autót ajándékoz neki, és még sofőrnek is elszegődik mellé, csak, hogy kiderítse, a lány önmagáért szereti-e. Természetesen jelen van a főnökébe szerelmes titkárnő és a mindent megbonyolító Halmos úr, akitől meghallgathatjuk a film legismertebb mondatait: Belenyomja a párnába, nem kefélni; egy a párna, egy a részvény, egy lehellet egy a részvény; vagy: Ez nem a mi Szűcsünk, ez egészen más Szűcs. Mit sütsz, kis szűcs, sós húst sütsz, kis szűcs?. A Filmbélinél sokkal komolyabb szerepet kap Vera barátnője, Sárika és Szűcs barátja, Péterffy. Hogy a darab pergőbb és izgalmasabb legyen, feltűnik néhány új szereplő is: a vezérigazgatót ideiglenesen helyettesítő Pista sofőr, a két zseniális magándetektív és a két szenzációs recepciós. Ők gondoskodnak arról, hogy aztán Lillafüreden a fináléban minden a helyére kerüljön.
Szereplők:
Szűcs János, vezérigazgató – Oroszi Tamás
Halmos Aladár, irattárvezető – Beleznay Endre
Kerekes Anna, Szűcs titkárnője – Gyebnár Csekka
Kovács Vera, banki alkalmazott – Tatár Bianka
Márkus Sára, banki alkalmazott – Karap Diána
Péterffy Balázs, autószalon-tulajdonos – Pecsenyiczki Balázs
Pista, sofőr – Szabó Kristóf
Dr. Sas, magándetektív – Zsichla Dániel
Dr. Vas, magándetektív – Ráhm Dániel
Recepciós – Karaivanov Lilla
Hordár: Tóth-Novok Dániel
Dr. Vitéz Miklós és Vadnai László forgatókönyvéből írta: Galambos Zoltán
Dramaturg, dalszöveg: Selmeczi Tibor és Csík Csaba
Koreográfus: L. Nyurga Ferenc
Díszlet: Ábrahám Péter
Jelmez: PLATHÓ
Zene: Turcsán András
Rendező: Galambos Zoltán