Intenzív színházi élményt és garantált szórakozást ígér Pindroch Csaba egyszemélyes komédiája, a Segítség, megnősültem! A Sebestyén Elemér azonos című sikerkönyvéből íródott előadás október 30-án, vasárnap 18 órakor a Mikszáth Kálmán Művelődési Központba érkezik.

A “Segítség, megnősültem!” című egyszemélyes vígjáték Nógrád megye Önkormányzata szervezésében érkezik el megyénk minden városába.
Az előadások ingyenesen és előzetes regisztráció nélkül is látogathatók, ugyanakkor előzetes regisztrációval biztosítható ülőhely az adott előadásra. Az előzetes regisztrációval lefoglalt ülőhelyeket a szervezők az adott előadási helyszínen, a darab kezdete előtt 17:50-ig tartják fenn. Az előadás 16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Regisztrálni az alábbi oldalon lehet: https://forms.gle/D8o4y7oVLmAPyboU7
A hagyományos bohózat és modern stand-up comedy stílusjegyeit egyaránt felvonultató előadás sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak. Mindezt úgy, hogy az összes felvonuló karaktert a művész egymaga kelti életre. Mert a házassághoz elég egy nő és egy férfi, de a közös élethez jár még melléjük az anyós,  az após, a nagybácsi, a haverok, a munkatársak, a főnök, a melósok, az építésvezető és még számos “problémás alak”, kihívás és nem várt esemény.