A kijelölt helyeken már beszerezhetőek az új városi kalandjáték megoldó szelvényei. Segíts te is összegyűjteni a kíváncsi, elkóricált Mézengúzokat, akik a város több pontján bujkálnak!

„Nagy a sürgés-forgás karácsony előtt a Selmeczy Cukrászdában, készülnek a híres sütemények, linzerek, habcsókok, mézeskalácsok. Minden a terv szerint halad, amikor is a mézeskalácsok unatkozni kezdtek a dobozban és világot akartak látni. Egyik este fondorlatos módon sikerült kijutniuk a cukrászműhelyből és szétszéledtek Balassagyarmat városában. Másnap reggel Selmeczy Sándor cukrászmester észrevette, hogy a mézeskalácsos dobozok üresen tátonganak! Tűvé tette a kíváncsi Mézik után a műhelyét, de sehol sem találta őket…”

Az adventi várakozás jegyében egy furfangos szabadtéri nyereményjáték indult a városunkban, amely során arra kérik a lakosságot, hogy segítsenek az elcsavargott mézeskalácsok felkutatásában.  

A játék résztvevőinek nincs más dolga, mint beszerezni egy mézes szelvényt a város kijelölt intézményeiben: a Városházán, a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban, a Jánossy Képtárban, az AztaPastában és az Art Caféban, megkeresni az elcsavargott mézeskalács gyerekeket a térkép segítségével, a kitöltött szelvényt bedobni a Városháza előtti arany postaládába és végül eljönni a Szilveszteri sorsolásra a Civitas Fortissima térre.

A játék november 24. és december 31. között valósul meg. A nyeremények sorsolása december 31-én történik.

További információk Balassagyarmat Városháza Facebook oldalán olvashatók.