A Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatottja tavasszal Balassagyarmatra érkezik, hogy focitornával emlékezzen meg a 104 éve elesett csehkiverő hősökről.

Egy fontos bejelentéssel zárult a Civitas Fortissima rendezvénysorozat keretében megtartott ünnepi önkormányzati képviselő-testületi ülés. Magyar Zoltán, az Országgyűlés Labdarúgó Válogatott szövetségi kapitánya, Rados László, a Talent 2019 Sportegyesület elnökségi tagja, Balla Mihály országgyűlési képviselő, Csach Gábor polgármester és Gaál Dénes, a Balassagyarmati Gamesz igazgatója jelképes kezdőrúgással indította útjára az új labdarúgó mérkőzés kezdetét.

– Idén tavasszal Balassagyarmatra látogat a Talent 2019 Sportegyesület szervezésében a Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatottja, hogy a Kövi Pál Sportközpontban megmérkőzzön a házigazda Balassagyarmati Közéleti Válogatottal – újságolta nagy örömmel Gaál Dénes a Talent 2019 SE oszlopos tagja. Hangsúlyozta, hogy a sporteseménnyel a résztvevő sportolók tisztelegni szeretnének a 104 éves évfordulóját ünnelő Civitas Fortissima előtt.

A kiemelt sporteseményt számos kiegészítő programmal fogják emlékezetessé tenni.