Kihirdették a Példaképem című alkotópályázat eredményeit a Balassiban. A nyertes művek alkotói értékes nyereményekben részesültek, műveikből kiállítás nyílt az iskola galériáján.

A hagyományokat követve a Dandelion Kft. ez alkalommal is meghirdette alkotópályázatát a Balassi Bálint Gimnázium tanulói részére, akiknek egy művészeti alkotáson keresztül kellett bemutatniuk példaképüket, azt a személyt, akinek a munkássága, élettörténete motiváló, vonzó számukra. A pályázatban résztvevő diákok kreativitásaikat, ötleteiket több területen, széles műfaji skálán is bemutathatták, így született többek között vers és próza, zenei és képzőművészeti alkotás.

A pályázatra 62 színvonalas pályamunka érkezett, melyeket a hagyományokat követve a szervező cég tulajdonosa, Nagy Gréta értékelt. A nyertes pályamunkák készítői 20.000 forinttal lettek gazdagabbak, név szerint:
Bakos Bendegúz 5.a esszé, Szalay Tia 5.a esszé, Lőrik Lilla 7.a vers, Makrai Dorottya 9.a dal, Sinkó Levente 9/AJTP ppt, Molnár Dóra 9.d rajz, Busai Alexandra 10.a rajz, Botos Fanni Boglárka 10.b vers, Baráz Elizabet 12.b vers, Vanek Andor 12.b ének.
A pályamunkák a Balassi Bálint Gimnázium első emeleti galériájában kerültek kiállításra.