Ízek és illatok, falatok és kortyok, mi szem-szájnak ingere: vajh’ ki ne ismerné a Tesco üzletsoron található népszerű sarkot, a közkedvelt találkozóhelyet, az Amigo Kávézót?

Hosszú évek munkája, sok ötlet, a megújulás állandó vágya, de legfőképpen a klasszikus szlogen maximális tisztelete: mindig a vendég az úr!
Tulajdonképpen ilyen egyszerű Molnár Péter – Kávés Peti – és felesége receptje. A megvalósítás persze nem ment ennyire könnyen, de az idő őket igazolta. A Tesco üzletsoron található Amigo Kávézó mára a város egyik legnépszerűbb találkahelye lett, ahová fiatalok és idősek, vásárlók és buszra várók, vagy csak hétköznapi sétálók egyaránt szívesen beülnek.

Nem véletlenül. Valóságos paradicsom ez a gőzölgő fekete szerelmeseinek, hiszen presszó kávé, hosszú kávé, olasz kávé, Americano, Latte Macchiato, Melange is kérhető a saját márkás, mindig frissen pörkölt Amigo Caffe mellett (ami elvitelre is megvásárolható), de 12 féle forró csokoládéból és 10 féle teakülönlegességből is választhatunk, hogy a péksüteményekről és az 50 féle cukrászsüteményről már ne is beszéljünk. De egyedi recept alapján készülő – sonkás és húskrémes -melegszendvicsekből, vagy 7 féle hideg szendvicsből – természetesen van a közkedvelt rántott húsos és rántott csirkemelles – is rendelhetünk, a helyben sütött, különleges fűszerezésű grillcsirkét pedig szívesen be is csomagolják otthoni falatozásra.

A csapolt Kozel és a meggysör, a kedvelt szlovák üdítő, a Kofola mindezek után már magától értetődik, miként a legkülönbözőbb rendezvényekre való sütemény- és tortarendelés (50 féléből lehet választani) felvétele és kiszállítása is.

Az Amigo Kávézó a hét minden napján reggel 6 órától este 7-ig várja a vendéget. Figyelem, csak azok menjenek, akik szeretik a baráti kiszolgálást, a finom falatokat és kellemes kortyokat!

(szilágyi)