Újabb sikert könyvelhet el a Vitalitás Sportegyesület. Ez alkalommal versenyzőjük Ruzsinné Tilesch Judit hozott szép eredményt a Budapesten megrendezett erőemelő Európa-bajnokságról.

A budapesti Bara Hotelben a Masters korcsoportúak klasszikus Erőemelő Európa-bajnokságát tartották a napokban a Magyar Erőemelő Szövetség szervezésében. A versenyre 28 országból közel 400 versenyző érkezett, hogy próbára tegye erejét. A Vitalitás SE Ruzsinné Tilesch Judit személyében képviseltette magát a rangos sporteseményen, akinek ez volt az első nemzetközi megmérettetése. A versenyző 76 kg-os súlycsoportban 272,5 kg-os összetett teljesítményével az előkelő 7. helyet szerezte meg.

– Nagyon köszönöm az egyesület bizalmát, a támogatását és a lehetőséget, hogy tapasztalatot szerezhettem a “nagyok” között, nemzetközi mezőnyben. Külön köszönöm az egyesület vezetőjének, Honti Attilának a folyamatos figyelmét, biztatását és a gondoskodását! – nyilatkozta Ruzsinné Tilesch Judit, a Vitalitás SE tagja, akit a szintén Vitalitásos mestere, a kétszeres magyar bajnok Posta Krisztián készített fel a nemzetközi megmérettetésre.