spot_img

Felhívás kitüntetési javaslatok benyújtására

2024. máj. 24.

Balassagyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete várja a javaslatokat – az önkormányzat kitüntetéseinek alapításáról és adományozásuk rendjéről szóló 2/2014.(II.03.) rendelete alapján – „Balassagyarmat Közösségéért” díj és a „Fiatal Példakép” díj adományozása céljából.

A javaslatok benyújtási határideje: 2024. február 15. csütörtök

Benyújtás helyszíne:

Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal
Önkormányzati, Humánszolgáltatási és Igazgatási Osztály
(2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 12.)

A kitüntetések az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc évfordulóján, Magyarország Nemzeti Ünnepén, 2024. március 15-én, a városi önkormányzati rendezvények részeként ünnepélyes keretek között kerülnek átadásra.

A kitüntetések adományozására – többek között – a városban működő intézmények vezetői és alkalmazottjai, társadalmi, gazdasági szervezetek, egyesületek, érdekképviseleti szervek, egyházak és magánszemélyek tehetnek javaslatot a Rendeletben meghatározott formanyomtatványon.

A javaslat nyomtatvány beszerezhető a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal Önkormányzati, Humánszolgáltatási és Igazgatási Osztályán, valamint elektronikusan letölthető a https://kozadat.balassagyarmat.hu/wp-content/uploads/rendeletek/2014/02-14.pdf honlapról az Önkormányzat/Rendeletek/2/2014.(II.03.) az önkormányzat kitüntetéseinek alapításáról és adományozásuk rendjéről szóló rendeletből. A kitüntetések adományozásának részletszabályai szintén megtekinthetők a honlapon elérhető Rendeletben.

Legújabb cikkek

Programok