spot_img

Születésnapi programokkal vár a Honvédelmi Sportközpont

2024. ápr. 19.

Fennállásának kétéves születésnapját ünnepli a balassagyarmati Honvédelmi Sportközpont. A jeles alkalomból Ifjú Polgárőr nappal egybekötött családi élménynapot szerveznek.

A Honvédelmi Sportközpont megnyitásának második évfordulója alkalmából Nógrád Vármegyei Ifjú Polgárőr Napot, illetve ifjúsági és családi napot rendez a Honvédelmi Sportközpont a Nógrád Vármegyei Polgárőr Szövetséggel karöltve április 6-án, szombaton 9:00 és 16:00 óra között a balassagyarmati sportlétesítményben.

Az esemény délelőtt 10 órakor hivatalos megnyitóval veszi kezdetét, ami 10 óra 15 perckor az ifjú polgárőrök eskütételével folytatódik. 10 óra 30 perckor a Mikszáth Kálmán Technikum kadétjai tartanak önvédelmi bemutatót, amit 11 órakor a kyokushin karate nyílt edzés, majd 11:45-kor fitness-aerobik nyílt edzés követ. 12 óra 20 perckor katonai közelharc bemutatónak lehetnek szemtanúi a kilátogatók. 13 órakor rendőrségi intézkedéstaktikai bemutatót rendeznek. 14 órakor dinamikus jóga nyílt edzésre is sor kerül.

A nap folyamán a vendégeket gripen szimulátorral, az Ipoly-völgyi Különleges Mentők quadozással, a lőtéren lézerfegyveres, légfegyveres és airsoft lövészettel, íjászattal, illetve gulyáslevessel várják a szervezők. A program részeként a Magyar Honvédség Klapka György 1. Páncélosdandár a PzH 2000 önjáró löveget és a Gidrán harci járművet mutatja be.

A sokszínű programokon túl egész napos felszereléstechnikai bemutatók láthatóak a Magyar Honvédség, a Katasztrófavédelem, a Rendőrség, a Büntetésvégrehajtás és az Ipoly-völgyi Különleges Mentők részéről.

A rendezvényen tombolasorsolást is tartanak, melyen több százezer forint értékben sportszer vásárlási utalványok és ajándéktárgyak kerülnek kisorsolásra.

A programok látogatása ingyenes!

Legújabb cikkek

Programok