spot_img

Sportrendezvények támogatása

2024. júl. 19.

Balassagyarmat Város Önkormányzata Képviselő-testületének Kulturális Bizottsága 2024. évi pályázata sportrendezvények támogatására

A pályázat kiírásával Balassagyarmat Város Önkormányzata szeretné elismerni és segíteni a helyi sportélet terén munkálkodó társadalmi szervezetek, alapítványok és egyéb közösségek tevékenységét azzal, hogy részükre 2024-ben egyszeri, vissza nem térítendő anyagi támogatást nyújt.

Pályázhatnak mindazok a társadalmi szervezetek, akik sportrendezvények szervezésével és lebonyolításával hozzájárulnak a városi sportélet hagyományainak ápolásához, a közösségi élet fejlődéséhez.

Pályázni lehet minden olyan sportesemény támogatására, melyet 2024. január 1-je és 2024. december 31-e között valósítanak meg.

A pályázatokat két példányban kell benyújtani a meghatározott pályázati adatlapon a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal Önkormányzati, Humánszolgáltatási és Igazgatási Osztályára.

A pályázati adatlap beszerezhető a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal Titkárságán vagy a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ információs szolgálatánál, elektronikus formában letölthető a www.balassagyarmat.hu internetes oldalról a Hirdetmények, pályázatok menüpont alatt.

Azok a pályázók, akik az előző évben kapott támogatással a szerződésben vállalt kötelezettségük ellenére sem számoltak el, valamint a pályázatot nem az előírt adatlapon adják be, a sportrendezvények pályázatának 2024. évi keretéből nem támogathatók.

A támogatásban részesülőkkel Balassagyarmat Város Önkormányzata szerződést köt. Ennek alapján az elnyert összegről részletes elszámolást kell készíteni, amelynek tartalmaznia kell a szakmai beszámolót, a megvalósítást részletezve, illetve a számlákkal igazolt, tételes pénzügyi elszámolást is.

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. április 15. (hétfő)
Az elbírálás végső időpontja: 2024. április 26. (péntek)

HIRDETÉS

Legújabb cikkek

Programok