spot_img

Újra városunkba jön a Hangszert a kézbe programsorozat

2024. jún. 22.

Április 16-án a Mikszáth Kálmán Művelődési Központba érkezik a Hangszert a kézbe könnyűzenei játéktér és ismeretterjesztő sorozat. A háromnapos eseményen interaktív hangszerkiállítással, rendhagyó ének órákkal, koncertekkel, hangszeres bemutatókkal és rocktörténeti előadásokkal is készülnek a szervezők.

Április 16-tól, keddtől egészen április 18. csütörtökig teljesen ingyenesen lesz látogatható a zenei játszótér és hangszerkiállítás, ahol minden érdeklődő betekintést nyerhet a dob és ütőhangszeres, a gitáros és basszusgitáros, a billentyűs, a népi és klasszikus hangszerek, az elektronikus zenei, valamint a stúdiós szekciókba, hogy a hangszereket megszólaltatva nagyszerű és boldog pillanatokat élhessen át. Emellett szintén ingyenesen látogatható lesz a Hangszert a kézbe – Balassagyarmat esemény keretén belül 18 rendhagyó énekóra és több koncert jellegű előadás.

Nagy szeretettel várnak mindenkit, aki érdeklődik a hangszerek, a hangszeres játék, az élmény alapú zenélés és tanulás, a zenész életmód és általában a könnyűzene világa iránt.
Nyitvatartás:
Kedden és szerdán 8 óra 30 perctől 18 óráig. Csütörtökön 8 óra 30 perctől 15 óráig.

Legújabb cikkek

Programok