spot_img

Szépkorúak sikeres szereplése

2024. jún. 22.

Idén is megrendezésre került a nagysikerű Nógrád Vármegyei Sportnap Pásztón, ahol a Napsugár Nyugdíjas Klub tagjai kimagasló eredményt értek el.

Tizenkét település, huszonnégy csapat, játékos feladatok, sok-sok mozgás és felhőtlen jókedv jellemezte a minden évben megrendezésre kerülő vármegyei sportnapot Pásztón, ahol a Nógrád legrégebben működő nyugdíjas klubja, az idén 26 esztendős Napsugár tagjai is megmérették magukat.

A programok során a nógrádi szépkorúak vetélkedtek egymással, akik nemcsak végtagjaikat, hanem agytekervényeiket is megmozgathatták a játékos feladványok és a különböző tesztfeladatok során – mesélte Bognár Ferencné Csábi Erzsébet, a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége Nógrád vármegyei elnöke.

A Balassagyarmati Napsugár Nyugdíjas Klub vezetője hozzátette, hogy a helyi nyugdíjas klubbal rendszeresen neveznek különféle sportnapokra. Mint fogalmaz ezeket a rendezvényeket mindig vidámsággal töltik el, de ennek ellenére a megmérettetések sok-sok izgalmat is rejtegetnek számukra.

– A legfontosabb a programok során, hogy találkozunk a megyei klubok tagjaival, ismerkedünk, beszélgetünk, barátkozunk és tartalmas pillanatokat töltünk el közösen – árulta el a vezető. Kiemelte, hogy a gyarmati Napsugár Nyugdíjas Klub három csapattal képviselte magát a rendezvényen. A huszonnégy csapat közül végül a legjobban teljesítő gyarmati brigád került ki győztesként.
– Büszkeséggel tölt el, hogy ilyen szép számban részt vettünk az eseményen. Gratulálok a győztes csapatnak és a többi résztvevőnek is – zárta gondolatait Bognár Ferencné.

Legújabb cikkek

Programok