spot_img

Rács mögött az állatkínzó díler

2024. jún. 22.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványára a bíróság letartóztatott egy 40 éves nőt, aki Salgótarjánban új pszichoaktív anyaggal kereskedett, és a saját kutyáját súlyosan elhanyagolta.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság folytat nyomozást egy 40 éves nő ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés és állatkínzás miatt.

Ennek adatai szerint a többszörösen büntetett előéletű gyanúsított 2023-tól otthonában értékesített „füstöt” pénzért, illetve ruhaneműért és élelmiszerért, így akár bolti csirkemellért is cserébe. Emellett a gyanúsított a házának udvarán egy betonoszlophoz kikötötte a pitbull fajtájú kutyáját, aki a házkutató rendőrök kiérkezésekor láthatóan alultáplált és legyengült állapotban volt, számára fedett hely, élelem és víz nem volt biztosítva. A súlyosan elhanyagolt, gennyes sebekkel teli kutya elszállításáról a rendőrök azonnal gondoskodtak.

A Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája a bűnismétlés megakadályozása érdekében – az ügyészségi indítvánnyal egyetértve – elrendelte a gyanúsított letartóztatását, melyet a 40 éves nő tudomásul vett.

Legújabb cikkek

Programok