spot_img

Helyesírásban jeleskedő Szondisok

2024. jún. 16.

Újabb szép siker birtokába jutott a NVSzC Szondi György Technikum és Szakképző Iskola. Ezúttal két kategóriában is a legjobb helyesírónak bizonyultak tanulóik.

Az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny második fordulóján mind a technikumi, mind a szakképző iskolai kategóriában Szondis diák ért el első helyezést, megelőzve ezzel Nógrád Vármegye technikumainak és szakképző iskoláinak a versenyen részt vevő diákjait.

Csomó Zsombor 10.A osztályos tanuló a technikumi versenyzők közül, országosan a második legjobb eredménnyel indul a februárban megrendezésre kerülő Kárpát-medencei döntőn. Felkészítő tanára Görgey Melinda oktató.

A szakképző iskolai kategóriában Kőszegi Márton 3/11.B osztályos ács tanuló képviseli majd megyénket és iskoláját a gyulai döntőn. Felkészítő tanára Hegedűs Viktor oktató.

  • „Azt hiszem, nagyon ritkán fordul elő ilyen kettős siker, amikor mind két kategóriában ugyanannak az iskolának a versenyzői bizonyulnak a legjobbnak. Büszkék vagyunk erre a teljesítményre! Gratulálunk és további sikeres felkészülést kívánunk a döntőre! Hajrá Szondi! – fogalmazott Tanka Ágnes intézményvezető.

Legújabb cikkek

Programok