spot_img

Örömzenével köszöntötték a nőket

2024. júl. 19.

Különleges örömzene-élményben lehetett része a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ péntek esti közönségének.

A nemzetközi nőnap alkalmából életre hívott esten Golyán Krisztina, a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ igazgatója üdvözölte a résztvevőket a művelődési ház hangulatosan feldíszített földszinti aulájában, ahol teltházas vendégség gyűlt össze, hogy kellemes perceket töltsön el közösen.

Az intézményvezető az ünnepnapon örömét fejezte ki, hogy Balassagyarmaton nagy igény van a kultúrára. Beszédében kiemelte: tematikus estjeiken mindig nagy figyelmet fordítanak a minőségre és az igényességre, ami nemcsak a koncerteket, a fellépő művészeket, a zenei kínálatot jellemzi, hanem az olyan apró részletek, mint a dekoráció vagy a büfé kínálata, amely igazi színfoltja a rendezvényeknek.

Ez alkalommal Szombati Ádám és csapata a virágokat helyezte középpontba, így született meg az egzotikus gyümölcsökkel, ehető virágokkal díszített tápiókapuding, illetve a hibiszusszal, rózsával, rozmaringgal megbolondított gin tonik, amit kimondottan a gyengébbik nem tiszteletére álmodtak meg.

A desszert és italmenü díszítését és kivitelezését Almásy-Balla Orsolya és Náton Petra látta el, akik önkéntes munkájukkal segítik a művelődési ház feladatait.

A rendezvényen hét balassagyarmati énekesnő adott felejthetetlen koncertet: Csolák-Dérfalvi Zsu, Gere Anna, Kecskeméthy Lilla, Makrai Dorottya, Perjési Zsófia, Rédei Renáta, Rodák Rebeka, Ember Péter és a Smokin’ Sofa közreműködésével.

Olyan örök klasszikusok is felcsendültek, mint Elvis Presleytől a Jailhouse rock, de volt itt mindenféle műfaj, Meseautó, Péterfy Bori, Margaret Island és megannyi felejthetetlen dzsemmelés.
A finom harapnivalókról és italokról az AztaPasta gondoskodott.

(zábrádi-sümegi)

HIRDETÉS

Legújabb cikkek

Programok