spot_img

Mindent vitt a Szondis fodrász

2024. ápr. 19.

Különleges frizurakölteményével országos aranyérmet kapott Mihály Gusztáv Balázs, a NVSzC Szondi György Technikum és Szakképző Iskola diákja. Művészi alkotásával a különdíjat is elnyerte, ezzel is öregbítve iskolája jó hírét.

– Az I. Kreatív Szépítész Gála országos döntője első helyezését és különdíját hozta el Mihály Gusztáv Balázs 12.b osztályos tanuló és felkészítője Istókné Ujvári Katalin oktató – adta hírül a NVSzC Szondi György Technikum és Szakképző Iskola.

A Debreceni Szakképzési Centrum Kreatív Technikuma által rendezett eseményen az elődöntőből 12 fodrász és 12 kozmetikus versenyző jutott a döntőbe. A versenyen az előzőleg videón beküldött hajkölteményt kellett élőben 90 perc alatt megalkotni. Az értékelés szempontjai az összhatás és a szakmaiság mellett az öltözet, a smink, a frizura, az alkalmas modell, az egyedi fantáziaelemek voltak.

– Balázs minden szempontból a legjobbat alkotta. Az alkotás létrejöttében közreműködött Balázs sminkese, Vig Sára és a modellje, Helecz Réka oktató. Köszönjük a Debreceni Kreatív Technikumnak a verseny színvonalas megrendezését. Óriási gratuláció illet mindenkit! S mivel Balázs folytatja a versenyzést, így jó felkészülést kívánunk a következő versenyre! Hajrá Szondi! – újságolta az intézmény.

Legújabb cikkek

Programok