spot_img

Tekerj a tavaszba!: új városi kalandjáték

2024. ápr. 19.

Kalandozz Balassagyarmat új tanösvényén és fedezd fel az Ipoly természeti kincseit! – az alábbi felhívással vette kezdetét az új városi játék, ami egy valódi természeti kalandozásra hívja a játékos kedvűeket. A résztvevők az élményen túl értékes nyereményekért tekerhetnek.

Kicsiket és nagyokat is megszólít a város új szabadtéri kalandjátéka. A játékosok a város új tanösvényein a buszmegállótól egészen a csodaszép Ipoly holtágig pattanhatnak bringára és kereshetik meg a kis táblákat, amelyek egészen a fődíjig vezetnek. A játék során nem kell mást tenni, mint beszerezni egy játékszelvényt, bejárni a város északi tanösvényeit a Buszmegállótól az Ipoly holtágig, megkeresni a táblákát, amik a város környékén elő növény és állatvilágot mutatják be.

Ezt követően be kell írni a számot a szelvény megfelelő helyére és végül bedobni a kitöltött szelvényt a Városháza előtti zöld postaládába.

A játékszelvények beszerezhetőek a Városháza és Vármegyeháza portáján, a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban, az AztaPastában, az Art Caféban, vagy letölthető online a Városháza Facebook-oldaláról.

A játékosok között értékes nyeremények találnak gazdára. A fődíj két darab városi bicikli, de kisorsolásra kerülnek a Tekergő KRESZ Park ajándékcsomagok és bringás kiegészítők is.
A játék május 2-ig tart. Sorsolás május 4-én lesz a nyírjesi majálison.
További információk Balassagyarmat Városháza Facebook-oldalán.

Legújabb cikkek

Programok