spot_img

Kiemelt sportolók támogatása

2024. júl. 19.

Balassagyarmat Város Önkormányzata Képviselő-Testületének Kulturális Bizottsága 2024. évi pályázata a kiemelt sportolók támogatására

A pályázat kiírásával Balassagyarmat Város Önkormányzata szeretné elismerni és segíteni azokat a balassagyarmati állandó lakóhellyel rendelkező sportolókat, akiknek lehetősége van bármely sportágban nemzetközi vagy hazai versenyeken részt venni, azzal, hogy számukra 2024-ben egyszeri, vissza nem térítendő anyagi támogatást nyújt.

A pályázatot a kiemelt sportoló egyesülete nyújthatja be két példányban a megadott pályázati adatlapon a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal Önkormányzati, Humánszolgáltatási és Igazgatási Osztályára.

A pályázati adatlap beszerezhető a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal Titkárságán vagy a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ információs szolgálatánál, elektronikus formában letölthető a www.balassagyarmat.hu internetes oldalról a Hirdetmények, pályázatok menüpont alatt.

A támogatásban részesülőkkel Balassagyarmat Város Önkormányzata szerződést köt. Ennek alapján az elnyert összegről részletes elszámolást kell készíteni, amelynek tartalmaznia kell a szakmai beszámolót, a megvalósítást részletezve, illetve a számlákkal igazolt, tételes pénzügyi elszámolást is.

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. április 15. (hétfő)
Az elbírálás végső időpontja: 2024. április 26. (péntek)

HIRDETÉS

Legújabb cikkek

Programok