spot_img

Valentin-napi virágvarázs az Amigoban

2024. máj. 20.

Óriási árukészlettel várja vásárlóit az Amigo Virág és Ajándéküzlet Valentin-nap alkalmából is.

A családi vállalkozás a Tesco üzletsoron öt évvel ezelőtt indult el útján az Amigo Kávézóval. Az áruház főbejáratától pár méterre év elején egy színes, széles áruválasztékkal rendelkező virág és ajándékbolt nyitotta meg kapuját a vásárlóközönség előtt. A nagy keresletnek köszönhetően a forgalom fejlődésével kinőtte magát a kis üzlet, ezért a tulajdonos, Molnár Péterné és férje, Molnár „Kávés” Péter úgy döntöttek, hogy az áruház legnagyobb üzlethelyiségében folytatják tovább kereskedelmi tevékenységüket.

A 100 négyzetméteres oázis megújult, színvonalas környezetében minden vásárló megtalálja a saját elképzeléseinek megfelelő termékeket. A hazai és felvidéki forrásból származó, minden héten kétszer frissülő és bővülő árukészlet különleges darabokat is tartalmaz. A városban egyedülálló módon itt szerezhetőek be a nagyméretű, másfél-két méteres cserepes növények, de a palettán megtalálható még a szivárvány minden színében pompázó vágott virágok kavalkádja.

Többek között rózsák, szegfűk, liliomok finom illata járja át az üzlethelyiséget, ahová minden alkalommal jó érzés betérni. Az egzotikus gyümölcsfák, mint a citrom, a narancs, a mandarin, a banán az újévi ajándékok különleges színfoltja lehet. A színesebbnél színesebb orchideák számára külön részleget alakítottak ki, ezen kívül szebbnél szebb selyem- és művirágok is helyet kaptak a kínálatban. A temetésekre, születésnapokra, névnapokra, ballagásokra, családi és céges rendezvényekre is akár egyedi igények szerint vállalnak virágkompozíciók, csokrok, koszorúk elkészítését élő és művirágokból.

A közeledő Valentin napra – február 14. – rózsák, szerelmes témájú és különleges szezonális ajándéktárgyak nagy választékával áll a vevők rendelkezésére Nógrád vármegye egyik legnagyobb virág és ajándéküzlete, amely minden nap 9-20 óráig vevőközpontú, udvarias kiszolgálással fogadja vendégeit a Tesco üzletsoron.

  • Egyesek művi dolognak tartják, mondván, nem csak Valentinkor kell szeretni a kedvesünket, ne csak ezen a napon jusson eszünkbe virágot ajándékozni neki -magyarázza Molnár Péter. – Ha ez utóbbi igaz is, akkor se felejtsük el, hogy a virágnak minden hölgy örül, apropótól függetlenül. A paletta sokkal szélesebb, mint gondolnánk, és higgyük el, a hölgyek is díjazzák a változatosságot, a kreativitást a virágcsokrok esetében is. Persze a legjobb választáshoz nem árt, ha ismerjük szerelmünk kedvenc virágát, amelyet nálunk biztosan megtalálni.

Legújabb cikkek

Programok