spot_img

Jakupcsek Gabriella előadása

2024. ápr. 19.

Jakupcsek Gabriella újságíró, műsorvezető március 21-én, csütörtökön 18 óra 30 perckor tart előadást a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban.

Az eseményen Jakupcsek Gabriella „A napos B oldal – Van élet 40 után” című kötetét mutatja be a balassagyarmati közönségnek. A népszerű televíziós műsorvezető sikerkönyvéről szóló beszélgetésében betekintést enged személyes gondolataiba, megosztja tapasztalatait a változókorról, valamint a fiatalság mégsem annyira fájó elmúlásáról. Az előadás végén a közönségtalálkozón lehetőség nyílik közös fotó készítésére, könyvvásárlásra és dedikálásra is.

Jegyek az alábbi linken vásárolhatók: https://in-time.hu/e/balassagyarmat-6489

Ajánló:
“Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani” G. B. Shaw.

Hidd el nekem, tényleg van élet a negyven után! Elmúltam hatvan, szóval csak tudom. Persze nem mondom, hogy az elmúlt két évtized sétagalopp lett volna. És a következők is bőven tartogathatnak nehézségeket, mégis azt mondom, a B oldal igenis lehet napos.
Hőhullámok, váratlanul felszaladó kilók, pánikroham a próbafülkében, helló helyett csókolom, egyre több fiatalabb és egyre kevesebb idősebb kolléganő a munkahelyen. Ugye ismerős?
Sok a kérdőjel, és a legtöbb épp önmagaddal kapcsolatos. Ez a könyv azért született, mert azt hiszem, tudom, mit érzel, tudom, min mész keresztül. És bár varázsló én sem vagyok, mégis szerettem volna melléd állni, és elmesélni, hogy mik az én személyes tapasztalataim a változókorról és a fiatalság talán mégsem annyira fájó elmúlásáról.
Segítségemre volt több nagyszerű szakember, akik fontos gondolatokat, tanácsokat fogalmaznak meg többek között a párkapcsolat, a karrier, az egészségmegőrzés, szépség és öltözködés témájában.
Velük együtt szeretném megmutatni: igenis tudsz teljes és tartalmas életet élni ötven-, hatvan-, hetven-évesen is, sőt. Támogatlak benne, hogy találd meg a szépséget a mindennapokban és magadban is.
Gondolkodjunk közösen az életstratégiádon, hogy el tudd fogadni, mi több, hasznodra tudd fordítani az évek múlását. Mindehhez legyen a mottónk, amely sok mindenen átsegít: Önismeret és derű! Tarts velem a napos B oldalra!
Szeretettel várlak, Jakupcsek Gabriella”

Legújabb cikkek

Programok