spot_img

Húsvét a KRESZ Parkban

2024. ápr. 19.

A hagyományokat követve Húsvéthétfőn szórakoztató és egyben mozgalmas napot tölthetnek el együtt a családok a Tekergő KRESZ Park és Játszótéren.

Az április 1-én megrendezésre kerülő rendezvényen egész nap mesesátor, húsvéti kézműveskedés, arcfestés, ugrálóvárak, rendőr- és kukásautó bemutató, Vadóka sátor fogadja a KRESZ Parkba látogatókat.

10 órától egész nap nyuszi-foci tornán vehetnek részt az izgő-mozgó gyerekek. A versenyre azon három fős csapatok jelentkezését várják két korosztályban, akik szívesen megméretnék magukat a húsvéti tornán. Az I. korosztályba az 5-8 évesek tartoznak, míg a II. korosztályba a 9-12 éves gyerekek. A meccsek 15 percesek. A csapatok március 27-ig regisztrálhatnak a rendezvenybgy@gmail.com e-mail címen. A győztes csapatok értékes nyereményekben részesülnek.

10:30-tól a Kámfor Bábszínház tart előadást A sárkány és az ördög címmel. 15 órától lovagoltatás, 16 órától Tulipántánc – húsvéti táncház veszi kezdetét Molnár Kriszti vezetésével. A napot 17 órakor Zsófi: A kikeleti muzsikás gyerekkoncertje zárja.

A rendezvény ingyenesen látogatható.
Rossz idő esetén a program elmarad. A szervező a programváltozás jogát fenntartja

Legújabb cikkek

Programok