spot_img

Figyelem, vízhiány

2024. jún. 22.

Csütörtökön vízhiány várható városunk egyes utcáiban.

Balassagyarmat Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság Balassagyarmaton, a Szontágh Pál utca 15 – 33. és a Szontágh Pál utca 4A, 4B – 14. alatt hibaelhárítási és karbantartási munkálatokat végez július 20-án, csütörtökön 8:00 – 12:00 óra közötti időszakban.

A munkálatok miatt az említett szakaszokon nyomáscsökkenés és ivóvízszolgáltatás szüneteltetése várható. Az érintett területeken a karbantartási időszak alatt lajtoskocsival biztosítják a vízellátást.
A karbantartás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérik a vízvételi helyeket (vagy a vízóra előtti főelzáró csapot) zárva tartani.
A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klór szag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

A DMRV Zrt. kéri a tisztelt lakosságot, hogy szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről, továbbá kéri a lakosság megértő türelmét.

Legújabb cikkek

Programok